EL 24 DE GENER, CAMPIONAT DE DÒMINO PER L'ABSOLUCIÓ

El campionat de dòmino per l'absolució del Lluís va tenir lloc els dies 24 i 25 de gener de 2015. Les jornades van transcórrer amb gran alegria i animació. La parella vencedora va ser la del Ventura i el Mia.





DIMECRES 14 DE GENER, REUNIÓ DE LA PLATAFORMA LLUÍS ABSOLUCIÓ

Després d'un any de la finalització de la instrucció del cas, el judici està a punt de començar, el 5 de febrer a Tarragona. Demà dimecres, a les 8 del vespre, ens reunim a L'Auca Taverna per reiniciar la campanya‪ #‎LluísAbsolució‬. Plantarem cara amb dignitat, gracies a tots/es!

5 de FEBRER: JUDICI POLÍTIC!

Després de 6 anys i mig, ja tenim data per iniciar el judici del Lluís sota l'acusació d'ultratge a la nació pel fet d’haver difós un acudit que denunciava l’espoli fiscal de Catalunya. El 5 de febrer comença l'espectacle! Serà a les 10 del matí, al Jutjat penal 3 de Tarragona. La denúncia està orquestrada per diferents mitjans de comunicació i institucions espanyoles que viuen de l’espoli i de l’atac constant al nostre país. La Fiscalia es va retirar del cas i va demanar el sobreseïment de la causa. L’acusació només la manté la comunitat d’Extremdura presidida per Monago, famós, entre d’altres perles, pels seus viatges “de plaer” a Canàries pagant el Senat. La Plataforma Lluís Absolució demana el tancament del cas.