5F: VISTA PRELIMINAR


Avui dijous ha tingut lloc a Tarragona, als jutjats, la vista preliminar. Hem rebutjat l'acord de conformitat. La Junta d'Extremadura ha rebaixat la petició de pena. Ja no demana 2 anys de presó, ara tan sols vol una multa econòmica. És per aquest motiu que no hem arribat a cap acord amb l'acusació. En el seu moment, el ministeri fiscal va retirar la seva acusació i va demanar el sobreseïment del cas. El judici es farà el 17 de febrer al jutjat penal 3 de Tarragona a tres quarts d'onze del matí.

Abans d'entrar al judici el Lluís i el seu advocat han pogut atendre als mitjans de comunicació (Cadena Ser, etc.). Han explicat els detalls del cas tot explicant que en cap cas entenen perquè s'està duent a terme un procés judicial per un acudit. La maniobra orquestrada per diferents polítics i mitjans de comunicació van aixecar un rebombori impressionant que van arribar a generar situacions perilloses amb amenaces de mort contra el Lluís i la seva família.

Molta gent de la Torre s'ha desplaçat als jutjats de Tarragona per acompanyar i donar suport al Lluís. Molts torrencs han donat el seu suport via xarxes socials: Pau Ruiz, Gerard Recasens, Josep Maria Huguet, Maria Gual, Pau Duran, Rafael Juge, Rodrigo SiciliaClara Solivellas, Vic JotaManel GrisGerard Torres, David MorlàJordi Solé, Nacho Canayón, Pere Torres, Noelia Márquez, etc. Gràcies pels suports! #LluísAbsolució

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.