Comunicat del 21 de novembre de 2013

La Plataforma Lluís Absolució fa una crida a la societat civil del Baix Gaià a participar a l’enregistrament del vídeo per l’absolució del Lluís 

La Plataforma Lluís Absolució prepara de cara al diumenge dia 1 de desembre l’enregistrament d’un lipdub (doblatge labial) amb una cançó del MANEL GRIS del grup de rock RAR. La part tècnica anirà a càrrec del Sergi Canyellas, torrenc que recentment ha participat en la producció del videoclip dels PETS de Constantí gravat a Torredembarra.

L’organització destaca que necessita una gran assistència per ballar la coreografia de la cançó, T’HO DIREM SALTANT! (www.reverbnation.com/manelgris/song/18412900-tho-direm-saltant-can-pel-llus). La idea és moure la càmera del nucli antic mentre els participants ensenyen cartells amb la lletra de la cançó i les entitats ballen i mostren els seus símbols d’identitat tot donant el suport a la causa. Tota la inform,ació que generi la preparació de l’acte s’anirà difonent a través del blog: http://lluisabsolucio.blogspot.com.

Recordem que el cas continua obert, tot i la retirada de la fiscalia i la seva petició de sobreseïment. El judici tira endavant amb l’acusació del govern d’Extremadura, “amb diners públics!”, destaca la Plataforma, i “el beneplàcit de la justícia colonial espanyola”. La Plataforma ha recollit 750 signatures de suport a través de Change.org i el suport d’una vintena d’ajuntaments.

La Plataforma demana un darrer esforç a la ciutadania per tal de denunciar aquest judici polític. 

L’horari del diumenge dia 1 serà el següent:
10h trobada de la part tècnica de l’enregistrament 
11h concentració a la plaça de la Vila de Torredembarra 
12h enregistrament del vídeo.


----

Com bé sabeu el Lluís de Torredembarra està patint un procés judicial des de fa 5 anys per haver publicat al seu blog un acudit sobre les balances fiscals.
Mentre les màfies financeres i els seus representants polítics saquegen les administracions públiques, un veí de la comarca pot ser condemnat per exercir la seva llibertat d'expressió.
----

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.